Ter Mude

Gerenommeerd, al ruim een halve eeuw lang | Ter Mude

Restaurant/feestzalen ter Mude in Knokke is al ruim een halve eeuw een gerenommeerde zaak. Vandaag zorgt de derde generatie van de familie Van Den Broucke er dat het u aan niets ontbreekt.

Lunchen, dineren of intiem iets vieren: in het restaurant van ter Mude wacht u telkens weer een culinaire ontdekkingstocht. En dat geldt zeker ook voor de feestzalen. Feesten bij ter Mude is uw gasten ontvangen in een stijlvolle en gezellige entourage. De zalen zijn sfeervol aangekleed en gedekt. Bij mooi weer geven het prachtige terras met unieke waterpartijen en de mooie tuin uw feest extra cachet. Een professioneel team zorgt ondertussen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. De culinaire creativiteit maakt van uw feest een gebeurtenis die u zich nog lang zal herinneren.

Ter Mude beschikt over vijf zalen met elk hun eigen capaciteit en mogelijkheden: zaal ‘Sluis’, zaal ‘Sint-Anna’, zaal ‘ter Mude’ en zaal ‘Wintertuin’. In deze laatste verwelkomt u tot 120 personen in diner of 400 in receptie. De verschillende naast elkaar gelegen zalen kunnen bovendien als één grote zaal dienst doen. Ook een kinderspeeltuin, kiosk met tuinbar en klimaatregeling zijn voorzien. Wat wenst u nog meer voor uw huwelijksfeest, jubileum, communie-, familie- of bedrijfsfeest?

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Ter Mude | Sluisstraat 77, 8300 Knokke-Heist | T 050 60 12 71 | F 050 62 19 15 | www.termude.be