Outfort

Ontdek de geklasseerde schietgang in de verdedigingswal van Fort Acht | Outfort

Outfort is te vinden in Fort Acht in Hoboken, een groene oase van 35 ha op 5 km van hartje Antwerpen. Dit geklasseerde monument uit de 19de eeuwse fortengordel werd omgebouwd tot een unieke locatie voor al uw feesten, seminaries, incentives, trainingen en andere evenementen.

De ‘Capponiera’ is dé locatie voor een uitbundige verjaardagsparty, verrassend bedrijfs- of personeelsfeest, intiem communiefeest, vrolijk jubileum, receptie of onvergetelijke trouwpartij. Deze oude schietgang in de verdedigingswal rond het fort biedt plaats aan ongeveer 120 zittende en 250 staande gasten. Het unieke terras aan de Fortgracht en de speelruimte voor de kinderen zijn extra troeven. Ook voor een springkasteel en een actief speelprogramma kan gezorgd worden. Verder zijn er de exquise keuken, een verzorgde bediening en de mogelijkheid tot een stevige dans.

Ook voor bedrijfsevents bent u bij Outfort aan het juiste adres. In de Capponiera vindt u de nodige rust én alle faciliteiten voor uw seminarie of meeting. In de gerenoveerde schietgang wacht u een moderne en multimediale seminarie- en congresruimte. Uiteraard kan uw seminarie of evenement gecombineerd worden met kwaliteitsvolle catering: van broodjeslunch tot uitgebreid tafelen.

Naast de indoorfaciliteiten is Outdoor gespecialiseerd in het organiseren van actieve en outdoor-incentives, waarbij het zogenaamde ‘touwtraject’ een belangrijke rol speelt. Met een motiverend en inspirerende teambuilding- of trainingsevenement tilt u uw medewerkers naar een hoger niveau. Outfort verzorgt steeds een programma op maat, geënt op uw concrete vraag en wensen.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Outfort | Schansstraat 7, 2660 Hoboken | T 03 825 07 33 | www.outfort.be