Le Cirq

Ontvang uw gasten in een authentieke cinemastijl | Le Cirq

Le CirQ: dat is de vroegere bioscoopzaal van Hoogstraten, die helemaal gerenoveerd en omgebouwd werd tot een multifunctionele zaal in theaterstijl voor al uw feesten en evenementen.

In een authentieke cinemasfeer vindt hier een waaier aan feestelijke activiteiten plaats: verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, galabals, filmavonden, danslessen, babyborrels, clubavonden voor de jeugd, fuiven, optredens, aperitiefconcertjes, enzovoort. Heeft u trouwplannen? De theaterzaal van Le CirQ biedt een intieme en warme sfeer voor uw feest, waar gasten en u zich snel thuis voelen. U kan kiezen voor een lossere sfeer van een walking dinner of van een wedding party, een menu aan tafel of een combinatie. Of bent u pas mama en papa geworden en wilt u na de geboorte de extra drukte in huis beperken? Le CirQ heeft een betaalbaar concept voor uw babyborrel! Een gezellig speelhoekje voor de kinderen, een projectiescherm om leuke foto’s van uw nieuwe spruit te tonen, aangename achtergrondmuziek: het draagt allemaal bij tot het slagen van uw ‘babyshower’. In Le CirQ kunnen activiteiten plaatsvinden van 20 tot 650 personen.

Voor elk feest – privé of corporate – werkt Le CirQ voor u de juiste formule uit. In samenspraak kiest u de indeling van de zaal, gebruik van de infrastructuur, het inschakelen van catering, de prijs, enzovoort. Zo is er voor elk budget een spetterend evenement mogelijk. Voor seminaries en andere bedrijfsevents vindt u in de congreszaal o.a. een klant- en lichtinstallatie en draadloos internet.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Le Cirq | Gravin Elisabethlaan 1, 2320 Hoogstraten | T 0488 28 00 88 | F 03 321 19 94 | www.lecirq.be