Landhuis ‘t Molenhof

Rust, gezelligheid, elegant feesten en … lekker eten | Landhuis ‘t Molenhof

Landhuis ‘t Molenhof in het schilderachtige dorpje Westouter is niet alleen een toprestaurant, het heeft ook één van de beste feestzalen in het Heuvelland.

Het restaurant van Landhuis ‘t Molenhof, ‘Trendy-Cosi’, is het synoniem voor rust, gezelligheid en lekker eten. Ver weg van de stress en de stadsdrukte geniet u er van panoramische vergezichten en ’s avonds van romantische sfeer bij kaarslicht. Bij mooi weer kan u bovendien dineren op het tuinterras. Een exquis menu of à la carte? Aan u, uw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties de keuze.

‘Crystal Waters Room’, dat is de feestzaal van Landhuis ‘t Molenhof. Deze sfeervolle en romantische locatie midden een prachtig natuurdomein is dé locatie bij uitstek voor een landelijke, stijlvolle en elegante huwelijksviering of ander feest of evenement. U verwelkomt er tot 250 gasten. De vijf imposante luchters en de decoratie, met wit als hoofdtoon, zorgen voor een klassieke maar eigentijdse en trendy sfeer. Het contrast tussen oud en nieuw geeft de feestzaal een originele en gezellige touch.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

Landhuis Molenhof | Lijstermolendreef 4, 8950 Westouter | T 057 44 44 77 | F 057 44 44 78 | www.molenhof.be