Kasteel van Moerkerke

Fabelachtig feesten in een majestueus kader | Kasteel van Moerkerke

Het Kasteel van Moerkerke, nabij Brugge, is niet zomaar een feestlocatie. Hier wordt elk feest, seminarie of ander evenement een gebeurtenis om nooit meer te vergeten.

Het eeuwenoude majestueuze kasteelgebouw is gelegen in een prachtig park met kasteelvijver, sfeervolle parkverlichting en een klaterende fontein. Het Kasteel van Moerkerke beschikt over zes ruim verlichte en goed geklimatiseerde zalen: de Ridderzaal, het Salon, de Kapelzaal, de Slotkelder, de Mayerling bovenzaal en de Mayerling benedenzaal. U kan er terecht voor zowel een uitgebreid huwelijksfeest of groots seminarie als een klein familiefeest of bescheiden bedrijfsevent.

Terwijl u geniet van uw receptie op het terras of in een bovenzaal, maken chef-kok Mattias en gastvrouw Mieke samen met hun team de andere zalen klaar om u stijlvol aan tafel te ontvangen. U geniet er van fijne en smaakvolle gerechten, met de grootste zorg bereid met marktverse producten. Een gevarieerde en (h)eerlijke wijnkaart maakt uw feestmenu compleet.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Kasteel van Moerkerke | Kasteelstraat 7, 8340 Moerkerke | T 050 50 03 77 | F 050 50 06 24 | www.kasteelvanmoerkerke.be