Kasteel Oudeberg

In de schaduw van de Muur van Geraardsbergen

Het domein Oudeberg bestaat uit het kasteel Oudeberg, de Orangerie Les Roses en een 4 ha groot park en ligt op de top van de Oudeberg, grenzend aan de befaamde Muur van Geraardsbergen.

Plant u een trouwfeest, een communiefeest of heeft u gewoon zin om een feest te organiseren? Dan kan u terecht in de Orangerie van kasteel Oudeberg. Deze beschikt over drie zalen, die een capaciteit hebben van 20 tot 200 personen. Maar uw doop- of huwelijksviering, jubileum, communiefeest of verjaardag kan ook plaatsvinden in de tuinen van Kasteel Oudenberg. Omringd door de groene natuur en uw intiemste vrienden vindt hier de ceremonie van uw dromen plaats.
Of laat uw trouwfeest verder duren door uw huwelijksnacht door te brengen als kasteelheer of -dame in één van de suites van het kasteel. Vanuit alle prachtig gerestaureerde suites, alsook vanuit alle zalen en ruimtes, is er een adembenemend zicht op het landgoed en de omgeving. De romantiek bloeit hier overal en het is er heerlijk om te wandelen of te verpozen!

Ook voor uw seminarie of businessevent vindt u in kasteel Oudeberg al het nodige. Het complex beschikt over draadloos internet, scherm en beamer om uw presentatie perfect tot zijn recht te laten komen. En uiteraard kunnen ook uw seminariegasten overnachten in de bekoorlijke suites.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Kasteel Oudeberg | Oudeberg 3, 9500 Geraardsbergen | T 054 42 23 65 | F 054 43 80 42 | www.kasteeloudeberg.be