Kasteel Coninxdonck

Als feesten een levensmissie wordt… | Kasteel Coninxdonck

Op vijf minuutjes van het centrum van Gent vindt u Kasteel Coninxdonck, een middeleeuws kasteel dat stijlvol in ere werd hersteld en omgevormd tot feestzaal en seminariecomplex.

Voor eigenaar Dirk van Brussel is feesten bouwen een ware levensmissie. Hij staat zelf achter het fornuis en licht u graag persoonlijk in over de mogelijkheden van zijn geraffineerde keuken. Zijn passie voor het culinaire heeft overigens geleid tot het brouwen van eigen bieren. De donkere ‘Lam Gods’ en de lichte ‘Tripel’ stromen hier rijkelijk.

Een feestelijk onthaal in de prachtige tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend een feestmaal of een riant buffet in één van de sfeervol ingerichte feestzalen en salons. Kasteel Coninxdonck beschikt over vier zalen: de ‘Grote Feestzaal’, het ’Rotary Salon’, de ‘Orangerie’ en de ‘Kasteeltuin’. Wilt u in een originele stijl vieren? Kies dan voor de formules van het mysterieuze ‘Moorddiner’ of de swingende ‘Las Vegas Showtime’. Ambiance is troef!

De drie kleine zalen van Kasteel Coninxdonck doen behalve voor feesten, recepties, babyborrels, lente- en communiefeesten ook dienst voor seminaries, vergaderingen of bedrijfsevenementen en zijn voorzien van draadloos internet en audiovisueel materiaal.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Kasteel Coninxdonck | Koningsdonkstraat 118, 9050 Gentbrugge | T 09 230 31 64 | F 09 231 05 99 | www.kasteelconinxdonck.com