Huis de Colvenier

Heerlijk tafelen in een authentieke patriciërswoning | Huis de Colvenier

Klasserestaurant Huis De Colvenier behoort al jaren tot de absolute toppers van het gastronomische Antwerpen. Hier wordt uw (zaken-)diner een unieke belevenis.

Al bij het betreden van de authentieke patriciërswoning uit de 19de eeuw ervaart u dat hier op een andere manier van tafelen genoten wordt. Zaakvoerder en chef-kok Patrick van Herck ontvangt u persoonlijk met open armen. Deze warme verwelkoming typeert het thuisgevoel van De Colvenier. De chef begeleidt u en uw gasten naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Via de keuken daalt u af naar de majestueuze wijnkelders met ruim 20.000 flessen. Hier nuttigt u uw aperitief en bespreekt u met de chef welk menu u straks geserveerd wil. De fijne Franse keuken stemt haar kaart grotendeels af op het aanbod en de kwaliteit van de dagmarkt.

Via de open keuken vergezelt uw persoonlijke ober u naar uw tafel. Eet u het liefst in een zuiderse logiasfeer met sierlijke fresco’s of liever tussen het groen van de wintertuin? Of misschien tafelt u liever klassiek in één van de renaissance kamers met authentieke luchters, statige schouwen en krakend parket? U merkt: dit is feestelijk genieten ten top!

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Huis De Colvenier | Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen | T 03 226 65 73 | F 03 227 13 14 | www.colvenier.be