Hostellerie Klokhof

Een halte voor rust en kwaliteit | Hostellerie Klokhof

Hostellerie Klokhof in Kortrijk staat voor gastronomie in een gezellig kader van een 18de eeuwse hoeve. Het restaurant biedt u een halte voor rust en kwaliteit met topproducten op een originele manier verwerkt.

De hostellerie beschikt over drie feestzalen waar verliefden, verloofden, trouwers en bedrijven hun gasten kunnen verwelkomen voor een gastronomisch en feestelijk hoogtepunt. De grote Sint-Annazaal (vanaf 120 tot 200 personen) is een prachtige open ruimte met bovenmezzanine voor recepties (tot 450 personen) en een ruime danspiste. In de Ambassadorzaal (vanaf 30 tot 60 personen) houdt u feestjes in privésfeer of bedrijfsaangelegenheden in besloten kring. De Torenzaal (vanaf 30 tot 40 personen), met ruim zicht op de prachtige binnentuin van Klokhof, leent zich tot slot uitstekend voor gezellige onderonsjes, verjaardagsfeesten en jubileumvieringen.

Klokhof stelt zijn zalen en ruimtes ook graag ter beschikking voor seminaries. Alle didactisch materiaal is gratis te gebruiken. Bovendien zijn er hotelkamers om ‘residentieel’ te vergaderen. Zelfs overnachten is immers iets bijzonders bij Hostellerie Klokhof. Tien gezellige en modern uitgeruste kamers wachten op uw seminariegasten, uw feestvierders … of uzelf.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

Hostellerie Klokhof | Sint-Anna 2, 8500 Kortrijk | T 056 22 97 04 | www.klokhof.be