Hof van Nassau

Waar Napoleon en zijn troepen verbleven… | Hof van Nassau

Volgens de legende was het Hof Van Nassau ooit eigendom van Prins Willem van Oranje en verbleef keizer Napoleon er met zijn legioen na de beroemde veldslag in Waterloo. Met respect voor deze historiek werd het pand gerestaureerd tot een polyvalent feest- en seminariecomplex.

Het Hof Van Nassau is gelegen in het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen. Het is een prachtige kasteelboerderij daterend uit 1125. Uitbaters Gregory en Isabelle Schiettecatte organiseren al uw feesten: huwelijken, babyborrels, communie- of lentefeesten, verjaardagen of jubilea. Ook bedrijven helpen zij graag bij lezingen, seminaries, recepties of bedrijfsetentjes.

Het Hof beschikt over drie zalen, samen goed voor een capaciteit van 400 gasten in receptie of 200 aan tafel. Zowel de grote zaal Nassau als de Orangerie en de kleinere Board Room laten zich aanpassen aan uw wensen. Het stijlvol ingericht geheel vormt een uniek kader voor de ontvangst van al uw gasten. Het authentieke gebouw met de mooie ruime binnenkoer met zomerterras geeft het Hof Van Nassau de vleug van gezelligheid en gastvrijheid dat uw feest of bedrijfsevenement verdient.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Hof van Nassau | Balegemstraat 2, 9620 Zottegem | T 09 361 05 45 – 0478 25 71 15 | F 09 367 72 99 | www.hofvannassau.com