Hof ter Smisse

Een onvergetelijke feestbeleving | Hof ter Smisse

In Hof Ter Smisse ontvangt u uw gasten stijlvol in het stadscentrum van het Kempense Hoogstraten. Plant u een receptie, een huwelijksfeest, een seminarie of een bedrijfsfeest? In Hof Ter Smisse viert en organiseert u in stijl.

Hof Ter Smisse beschikt over twee feestzalen. De ‘Grote zaal’ is een lichte ruimte met een capaciteit voor diners tot 250 personen en voor recepties tot 300 personen. De ‘Kleine zaal’ is een stijlvol ingerichte leefruimte van de oude herenvilla die Hof Ter Smisse vroeger was. Hier kunnen diners tot 30 personen en recepties tot 50 personen plaatsvinden. Zowel qua aankleding als qua spijs en drank kiest u uit een breed aanbod op topniveau. De unieke bloemendecoraties, stijlvolle presentaties en een brede waaier aan mogelijkheden in muziek, dans en animatie dragen bij tot een onvergetelijke feestbeleving. En in de lente en zomer geniet u uiteraard van de sfeervolle tuin.

In combinatie met culinaire aanvullingen leent Hof Ter Smisse zich ook uitstekend voor seminaries, vergaderingen en andere bedrijfsevenementen. De zalen beschikken over alle nodige voorzieningen zoals een projectiescherm, audioinstallatie en airconditioning.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Hof ter Smisse | Vrijheid 3, 2320 Hoogstraten | T 03 314 58 85 | F 03 314 79 11 | www.vandersmissen.org