Het ‘s Graevenhof

Prachtige feesten en succesvolle bedrijfsmeetings | Het ‘s Graevenhof

Een cocktail van een warme prestigieuze locatie, lommerrijke binnentuinen, hoogstaande en zinnenstrelende gastronomie en gedistingeerde bediening: dit maakt van elk privéfeest of bedrijfsevent in het ’s Graevenhof langs de Turnhoutsebaan in Schilde een weergaloos succes.

Het ’s Graevenhof heeft een rijkdom aan ervaring in het organiseren van zeer uiteenlopende aangelegenheden. Na een warm onthaal in zaal Commanderie zwaaien voor u de deuren open naar de indrukwekkende ballroom Résidence. In de Lounge vindt u dan weer een geschikte locatie voor sfeervolle recepties of intieme diners. Voor uw huwelijksfeest kiest u bij het ’s Graevenhof uit diverse formules: ‘sitting diner & dance’, ‘buffet & dance’, ‘walking dinner & dance’ of ‘receptie’. Uw verjaardag of babyborrel viert u in stijl met een drink, receptie of garden party.

Het ’s Graevenhof is centraal gelegen tussen Antwerpen, Turnhout, Mechelen en Nederland. Door de vlotte bereikbaarheid, ruime parking en flexibele zalen schikt deze locatie zich ook uitstekend voor bedrijfsevents zoals conferenties, trainingsdagen, meetings en memorabele personeelsfeesten.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Het ‘s Graevenhof Schilde | Turnhoutsebaan 439-445, 2970 Schilde | T 03 380 11 80 | F 03 380 11 88 | www.graevenhof.be