Heerlijckyt van Elsmeren

Thuisbasis voor ontmoeting, ontplooiing, ontwikkeling | Heerlijckyt van Elsmeren

Met zijn 23 ha natuurdomein, professionele werkruimtes, 26 mooie hotelkamers, pure keuken en warm onthaal biedt de Heerlijkyt Van Elsmeren, in het landelijke Geetbets, u alles voor een geslaagd seminarie. Van 1 tot 100 personen, van één- tot meerdaagse vergaderingen, workshops, brainstormsessies, teambuildings, lezingen of personeelsfeesten, van eenvoudige lowbudget seminaries tot luxueuze arrangementen, van broodjeslunch tot viergangendiner: alles is mogelijk in stijlvolle zalen met namen als de Oostschuur, Koewachtershuis en de Boerderij.

Ook voor feesten, met vrienden of collega’s, combineert de Heerlijkyt de grandeur van een eeuwenoud kasteel met een warme, informele sfeer. U vindt hier een zeer bijzondere locatie voor de viering van uw huwelijk of ander speciaal levensmoment. Het salon, de eetruimte, de bar en de aanpalende zalen doen dienst voor recepties, (walking-)dinners of dansfeesten. Afhankelijk van uw wensen kan u samenwerken met speciaal geselecteerde cateraars en evenementenbureaus.

De Heerlijkyt is echter meer dan werken en feesten. De unieke ontspannen sfeer nodigt uit tot ontmoeting, ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Geen wonder dat ook schrijvers en kunstenaars hun weg naar dit pareltje weten te vinden. Rust en stilte zijn hier de grote troeven.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Heerlijckyt van Elsmeren | Weg op Halen 2, 3450 Geetbets | T 011 69 68 75 | F 011 78 93 49 | www.heerlijckyt.org