Domein Martinus

In een oase van rust en groen | Domein Martinus

Tussen de Zoerselse bossen en op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen centrum vindt u Domein Martinus: feestzalen, seminariecentrum, hotel en nog veel meer.

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. De orangerie laat u ook binnen genieten van de prachtige groene omgeving. Huwelijken, banketten, bedrijfs- en familiefeesten en andere culinaire festiviteiten worden hier tot in de puntjes verzorgd. Chef-kok Lode Van der Auwera werkt met veel liefde aan de gastronomische schilderijtjes die met klasse op uw feest of evenement geserveerd worden.

Domein Martinus is trouwens al jaren gekend als ‘het conferentiecentrum’ en beschikt over 11 perfect uitgeruste seminarieruimten. Ontvangt u internationale gasten? Maak dan gebruik van het hotel van Domein Martinus. De 38 moderne kamers, verdeeld over het hotel en een luxevilla, zijn uitgerust met telefoon, tv, internetaansluiting en een mooie badkamer. Na een verkwikkende nachtrust wacht u een uitgebreid ontbijtbuffet. Of misschien verkiest u één van de twee villa’s met luxueuze kamers: af te huren voor incentives, seminaries, familiefeesten.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Domein Martinus | Sniederspad 133, 2980 Halle-Zoersel | T 03 384 02 23 | F 03 384 02 71 | www.domeinmartinus.be