Alta Ripa II

Klassevol feesten op maat | Alta Ripa II

De klasserijke kasteelhoeve van Alta Ripa II is gelegen temidden van stijlvolle tuinen en terrassen. In dit prachtige landgoed vindt u de ideale locatie voor zowel particuliere als zakelijke feesten.

U wordt verwelkomd in de imposante inkomhal met een knetterend haardvuur. De orangerie linkt met een prachtige wintertuin tuin en hoeve, waar u een ideale plaats vindt om te aperitieven. De verschillende feestzalen en salons ademen klasse, smaak en luxe uit. Alle zalen zijn prachtig gedecoreerd. Bovendien werkt een eigen huisdecorateur naar ieders smaak en budget een voorstel op maat uit. Ook wat betreft animatie gaat u bij Alta Ripa II zo ver u zelf wilt: u boekt er de eigen huis-DJ, livebands tot zelfs internationale artiesten! Culinair staat Alta Ripa II al ruim 25 jaar aan de top van de Belgische cuisine. Wilt u uw gasten verwennen met een diner aan tafel, een verzorgde receptie, een informele barbecue, een feestelijk buffet, een originele thema-avond of een exclusief walking dinner: Alta Ripa II werkt graag met u een formule op maat uit.

Of bent u als bedrijf op zoek naar een stijlvol kader voor uw seminarie, meeting, congres of ander bedrijfsevenement? Ook hier biedt Alta Ripa II u een oplossing op maat.

Contacteer deze feestzaal rechtstreeks via ons formulier:

Uw Naam *

Uw E-mailadres *

Onderwerp

Uw bericht

* verplicht veld

Please leave this field empty.

 

Alta Ripa II | Engelstraat 6, 2360 Oud-Turnhout | T 014 45 01 01 | F 014 45 01 49 | www.altaripa.be